21 oct. 2009

Azi i-am copt-o! :D + video

Asa cum v-am promis, am filmat toata secena. Din pacate va trebui sa va suciti gatul sa vedeti. Mai bine de atat nu am putut filma, nici sa fii foarte evident nu-i tocmai ok.
La cursul asta am ajuns mai devreme ca niciodata. Cu 20 de minute inainte. Am asteptat sa iasa cei care avusesera curs acolo si am intrat impreuna cu alti colegi. Am ocupat primul rand. Apoi au inceput sa mai vina si altii pe care i-am rugat sa se aseze in urmatoarele doua randuri. Si ca niciodata primele 3 randuri din amfiteatru erau pline ochi. (pana si profesoara de Literatura Comparata a ramas socata cand ne-a vazut atat de interesati de cursul ei, stransi toti in primele randuri).
Cu cateva minute inainte de inceperea cursului a aparut si Catalina impreuna cu o alta colega. A stat 30 de secunde sa se dezmeticeasca. Nu numai ca locul ei era ocupat ci intreg randul intai. Si al doilea, si al treilea. S-a facut stravezie la fata si s-a asezat pe randul 4. (ce tragedie!) A inceput sa vorbeasca la telefon cu o figura mai mult decat crispata si iritata. (dupa cum veti vedea in cel de-al doilea filmulet). Pe parcursul cursului a incercat o penibila "razbunare" raspunzand intrebarilor profesoarei mai mult decat tare si intepat, din randu 4, sfidand alti colegi doritori si ei de raspunsuri. Probabil si-a zis: "Uitati, vedeti-ma, observati-ma, chiar si de aici stiu si pot sa ma impun!"

Cand a intrat in amfiteatru:



Vorbind la telefon suparata foc:

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates